HABERDAR

Etkinlik Hakkında

GELECEKTEKİ SEN?
Kadıköy Belediyesi

Konuşmacılar: Ufuk Tarhan ( Fütürist), Dr. Ayşegül Çoruhlu (Biokimya Uzmanı), Emin Çapa (Ekonomist)
Moderatör: Cihan Akıncı (Sosyal Medya Fenomeni)
Gelecek endişesi ve “ne olacak halimiz?” kaygısının tavan yaptığı yıllardayız.
Üstelik ’Gelecek Nasıl Gelecek?’’ diye düşününce, o da nasıl geleceğini epeyce belli etti aslında… O halde geriye;
- Peki, sen ne yapacaksın, ne yapmalısın?
- Gelecekteki Sen’i” nasıl oluşturacaksın. O nasıl bir kişi olmalı, olabilir?
Gibi sorulara yanıt bulmak kalıyor...
Dünyanın en Etkili 100 Kadın Fütüristi arasındaki tek Türk Ufuk Tarhan’ın yazdığı, En İnovatif İş Kitabı ödülüne sahip,  T-İnsan’ın; tasarımı tamamen yenilenmiş, gözden geçirilmiş ve genişletilmiş 20. Baskısının relansmanı için ünlü ve kafasını geleceğe takmış isimlerden “Gelecekteki Sen’” dair düşüncelerini, önerilerini dinleyeceğiz. Farklı bir formatta gerçekleşecek akışı, dinleyicilerin iç sesi ve temsilcisi ise Sosyal Medya influencer’ı “Seviyeli ve Kurumsal Mizahçı” Cihan Akıncı yönetecek. Konuşmacılara “ters köşe soru ve yorumlar” yöneltecek. Herkesi Gelecekteki Sen’e odaklanıp, düşüneceği, dinleyeceği, esinleneceği bu özel söyleşiye katılmaya davet ediyoruz.
Ücretsiz