HABERDAR
OL

Bilet Satın Al

CHP ANKARA MV. TEKİN BİNGÖL / SİYASİ CİNAYETLER KISKACINDA TÜRKİYE: “CANLARI PAHASINA”

Kadıköy Belediyesi

Söyleşi

• 04 Şubat 2023 - 04 Şubat 2023
  • B Salonu
  • Saat: 14:00

Etkinlik Hakkında

Caddebostan Kültür Merkezi Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ü konuk ediyor. Doktor Tekin Bingöl, demokrasi, özgürlük ve adalet için canı pahasına mücadele eden, Türkiye’nin karanlığa teslim edilmemesi için çabalayan herkesin anısına kaleme aldığı, Karınca Yayın Evi'nden çıkan kitabı “Canları Pahasına - Özgür Bir Ülke İçin” kitabı ışığında, Türkiye demokrasisine karanlık bir leke olarak iz bırakan siyasi cinayetleri de değerlendireceği söyleşide okurlarıyla buluşacak ve söyleşinin ardından Kadıköy Belediyesi Kültür Yayınları Kitabevi’nde kitaplarını okurları için imzalayacak.

Ücretsiz